Instalación y Mantenimiento industrial Calefacción, climatización y energía solar  | INTERCLIMA PENEDÈS | Barcelona, Tarragona, Lleida y Girona

Avantatges de tenir una instal·lació fotovoltaica per a autoconsum en el nostre habitatgepor Miércoles, 19 Julio 2017

Avantatges de tenir una instal·lació fotovoltaica per a autoconsum en el nostre habitatge

Pots produir la teva pròpia electricitat, aconseguint estalvis en la factura energètica. El percentatge d'estalvi depèn de nombrosos factors, com la zona solar en què estigui al teu habitatge, la climatologia ... l'ús de bateries pot incrementar l'estalvi energètic arribant a autoconsumir fins al 90% de la teva energia.

Aprofites l'energia solar, renovable i inesgotable, molt respectuosa amb el medi ambient.

Es redueix la dependència de les companyies elèctriques i es redueix la dependència energètica del país amb l'exterior.

Ajudes a millorar l'eficiència el sistema energètic, ja que es genera un sistema distribuït de generació elèctrica que permet un estalvi energètic en reduir les pèrdues d'energia pel transport de l'electricitat a través de la xarxa.

S'eviten problemes per abastir tota la demanda en hora punta, coneguts pels talls d'electricitat i caigudes de tensió.

L'autoconsum elèctric s'ha convertit en un instrument clau per a la posada en marxa d'un nou model energètic que ajudi a frenar el canvi climàtic. Cada vegada hi ha més veus que es mostren convençudes que el seu desenvolupament contribuirà a un futur energètic més net i sostenible en l'àmbit mundial i a reduir la dependència energètica.

blog.caloryfrio.com/instalacion-fotovoltaica-autoconsumo-funcionamiento-trabas-ventajas/

volver al listado <
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación mediante el análisis de sus hábitos. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, pulsando en Más información.